Friday, February 19, 2010

FESYEN RAMBUT YANG JADI PELARIS PADA ZAMAN INI

ANDA KECUNDANG DALAM BISNES? PRODUK JUALAN ANDA TIDAK LAKU? PELANGGAN TIDAK MENGAMBIL TAHU ATAU TIDAK BERMINAT DENGAN PRODUCT ANDA? MAKA DI SINI SAYA SELAKU PAKAR PERUNDING IMEJ INGIN MENCADANGKAN ANDA BEBERAPA IDEA-IDEA YANG BERNAS LAGI MANTAP UNTUK MELAKUKAN PEMBAHARUAN IMEJ ANDA PADA TAHUN BARU INI.

SEPERTI YANG ANDA SEMUA TAHU, PERNIAGAAN KONVENSIONAL MELIBATKAN PROSES KOMUNIKASI HUBUNGAN 2 HALA ANTARA PENJUAL DAN PEMBELI. NAMUN DI DALAM PROSES ITU, PEMBELI MEMPUNYAI KUASA YANG LEBIH BESAR DALAM KEBANYAKAN SITUASI, IAITU KUASA MEMBELI. SEKIRANYA ANDA MEMAKAI PAKAIAN YANG CABUK-CABUK, MUNGKIN JUGA PELANGGAN ANDA TIDAK BERMINAT, SEKIRANYA ANDA TERLALU BANYAK BERCAKAP TANPA MENGESAHKAN FAKTA-FAKTA BENAR MENGENAI PRODUK ANDA, ANDA PUN BUNGKUS JUGAK, MAKA DARIPADA SITUASI-SITUASI SEBEGINI, PENIAGA HARUSLAH MENGAMBIL PENDEKATAN WIN-WIN SITUATION, YANG MANA ANDA MEMIKAT PELANGGAN ANDA MEMBELI PRODUK ANDA, DAN PELANGGAN JUGA SENANG HATI DENGAN CARA ANDA MENAWARKAN PRODUCT ANDA.

MAKA PERLU DIINGATKAN, KETIKA HUBUNGAN EYE-TO-EYE ANTARA PENIAGA DAN PELANGGAN, PERKARA YANG MULA-MULA SEKALI YANG PELANGGAN TENGOK IALAH MUKA, JADI PALING ATAS SEKALI YANG DIA PERASAN RAMBUT ANDA. RAMBUT MERUPAKAN MAHKOTA KEHEBATAN PENAMPILAN ANDA. JADI FESYEN YANG LAIN DARI YANG LAIN, PASTINYA AKAN MENARIK PELANGGAN ANDA.

MAKA SAYA CADANGKAN ANDA TAK KIRA LELAKI MAHUPUN PEREMPUAN BUAT RAMBUT MACAM NI:-


LIHATLAH BETAPA BERGAYANYA RAMBUT SAYA, DENGAN RAMBUT ALA-ALA BEATLES TAK SIAP. AHAHAHAHA...(JAHATNYA AKU DI HARI JUMAAT NI)

No comments:

Post a Comment