Tuesday, March 16, 2010

ANTARA NUFFNANG DAN ADVERTLETS?

 

ORAKU SEBENARNYA TAK TAU LA NAK PILIH MANA SATU KAN.....NUFFNANG ACTUALLY DAH LAMA MENAPAK DALAM BLOG NI, TAPI EVERYTHING SEEM LOOKS LIKE VERY SLOW, KADANG-KADANG IKLAN TAK KELUAR, SAMPAI BERBULAN-BULAN PUN ADA GAK TAK KELUAR LANGSUNG. TAPI NUFFNANG NI KALAU DILIHAT BERBANDING DENGAN ADVERTLETS, BANYAK KELEBIHANNYA LAGI.

OK, BILA MANA-MANA NUFFNANGERS NI DAH DAPAT GLITERATTI, MAKA MEREKA AKAN DAPAT WIDGET YANG DRIVE TRAFFIC KE DALAM BLOG KITA, KITA PUN SAMA LA BOLEH TENGOK BLOG-BLOG NUFF YANG LAIN, THAT'S WHY NUFFNANG IS SOOOO SPECIAL, :-). SEMALAM AKU LETAK ADVERTLETS DALAM NI, (haaa yang belah kanan ni....rajin2 ye korang klik ye..hehehe), LEPAS JE SAVE SETTING TU, PUP! TERUS KELUAR IKLANNYA, TAK BERHENTI-HENTI LAK TU. HEHEHE.....SO AKU PUN LETAK LA DUA-DUA SEKALI. :-D

TAPI AKU PIKIR JUGAK, SEBENARNYA TUJUAN AKU BLOGGING MASA MULA-MULA DULU, AKU JUST NAK CUBA TAJAMKAN SKILL PENULISAN AKU, DAPAT BERTUKAR-TUKAR DAN BERKONGSI APA-APA YANG AKU TAK TAU. ACTUALLY, RIBUAN TERIMA KASIH AKU UCAPKAN PADA RAKAN-RAKAN BLOGGER YANG LAIN, DENGAN TENGOK BLOG MEREKA, BANYAK YANG AKU TAU DARI TAK TAU, YELAH, HIDUP LAMA DAH BAWAH TEMPURUNG, SEKALI KELUAR MACAM NI, BANYAK LA NAK KENA KEJAR KAN...LAGI SATU, DENGAN BERBLOGGING NI, AKU BANYAK BUAT RESEARCH DARI BLOGGER-BLOGGER BERJAYA, MACAMANA NAK OPTIMIZEKAN BLOG, MACAMANA NAK BUAT PENULISAN BLOG YANG MENARIK ORANG, BILA KITA TGK IDEA ORANG, KITA NAMPAK BAGAIMANA CARANYA TU BERJALAN, TAPI BILA NAK BUAT DARI IDEA SENDIRI, MAYBE AMIK MASA LAH SIKIT. :-) (takkan aku nak ciplak orang punya kan?)

SO MANA NAK PILIH, MANA NAK AMIK, TAK TAU LA....HUH

4 comments:

 1. ajar aku wat nuffnang.. Hohoho

  ReplyDelete
 2. aNGAH: BOLEH JE...KO REGISTER LA KAT NUFFNANG...SENANG JE KAN...ADE ADVERT KAN KAT SITU!

  FATHIAHRAIHANA: meh sini awak punya saya pun nak klik...hehe...kita lawan2 klik...haha

  ReplyDelete
 3. salam..
  pakai jer dua-dua tu..
  more comment at http://my-senseaddress.blogspot.com/2010/03/tidurlah-wahai-permaisuriku.htmlt

  ReplyDelete